sofieandersson

Alla inlägg under augusti 2011

Av Sofie Andersson - 26 augusti 2011 16:45

Hejsan, har inte lagt ut på läänge,men..ah.. min kanin dog i onsdags..</3  

jag har varit skit ledsen, hade henne i 5 år, satt alltid och kramade henne om jag var ledsen eller jätte glad.. dom senaste veckorna var jag hos henne nästan hela tiden..i måndags sa mamma att hon kommer dö i veckan, hon var såå smal och trött. vi tvättade henne i tisdags troja och då stog hon knappt upp.. sen i onsdags var hon död..

igår hade vi begravning, kan inte lägga up bild nu tyvärr..

kram

Av Sofie Andersson - 23 augusti 2011 17:29

Hello, har inte uppdaterat på läämge, har åkt mycke till västerås och igår börgade skolan så jag hann inte skriva innan skolan och sen efter så piearca (stv) jag örat !

Det gjorde inte så jätte ont, jag vart skit nöjjd, happy! nu är dethär anders data så jag kan inte lägga upp bild på hure blev tyvärr. ja som sagt igår börgade skolan, det var jätte trevligt att träffa alla oså, men tråkit att fixa alla papper oså.. imorgon ska vi ha klassens dag tillsammans med 8B, vi ska gå 5 kilometer.. .. fast jag har ju gått 7 kilometer snabbt förut.. Nu ska jag äta mat, skriver efter maten.

puss 

Av Sofie Andersson - 21 augusti 2011 12:48

Hej! Nu sitter jag i bilen på väg till Västerås, Julia sitter också med i bilen. Vi ska till Ikea och bauhaus för att handla lite tills vi flyttar oså. Förlåt om detta inlägg blir konstigt, jag göre via mobilen. Kram

Av Sofie Andersson - 19 augusti 2011 20:15

Nu ska jag watcha film med söta Lima :) filmen heter Hårton som handlar om nån elefant, go' natt mina vänner !  Kram  

Av Sofie Andersson - 19 augusti 2011 17:23

Hej ! Det vart inge gurka eller inlägg igår, ville ha gurka.. 

idag tänkte jag och tjejjerna åka till badhuset men det blev inte av.. men men, kanske blir av nästa helg istället. Jag har någe kul att berätta !

jag ska ta ett till hål i örat imorgon och shoppa ! Jippie ! 

tänkte köpa lite jeans och sen får vi se, börgar ju bli lite kylit. tycker jag iallafall,

vad tycker ni ?  kanske lägger ut bilder på örat och vad jag köpt imorgon, om vi hämtar datan i säby..


Snart ska vi äte lite grillat.muums ! 


Puss & Kram 

Av Sofie Andersson - 18 augusti 2011 16:49

Nu är jag hemma från lovisa, nu sitter jag här i huset med ida och syrran, ska snart äta skulle jag tro. lasagnette, mums !    ikväll kanske det blir av o sova hos lovisa med ida och syrran,kul, like always ! ♥ men innan det åka till stugan och kolla till kaninerna/pytte... Nu måste jag gå iväg och handlar gurka !  hahaha.

skriver efter maten!


puss & kram 


Av Sofie Andersson - 18 augusti 2011 12:29

Hej ! sitter och väntar på att Lovisa ska bli färdig, vet inte direkt var vi ska vara för ida och nathalie(syrran) ska vara med oxå. men det blir nog bra !   kram 

Av Sofie Andersson - 18 augusti 2011 12:19

God morgon mina vänner, eller ska jag säga förmiddag ? :)  Vaknade kanke halv tolv, åt fruckost, mm jätte gott med äggmacka ! nu har jag precis fixat mig lite..

här är dagens outfit ! :)

     Vart kanska dåliga bilder.

puss & kram

Ovido - Quiz & Flashcards